KARATE - KRAVMAGA - ÖNVÉDELEM - KÜZDŐJÁTÉK - Budapest, XII. Győri út 5-7.    +36 70 779 55 77
KARATE - KRAVMAGA - ÖNVÉDELEM - KÜZDŐJÁTÉK - Budapest, XII. Győri út 5-7. +36 70 779 55 77
HATÁRIDŐNAPLÓ
2020. Szeptember
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
<<   >>
 
Főmenü
 
Tanfolyamok
 
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
INFORMÁCIÓK - EGYEBEK
 
KARATE MESTEREK

Dr. Varga Miklós shihan
karate mester

A hazai karate, első generációjának meghatározó mesterei közé tartozik, aki mind edzői, mind pedig versenybírói tevékenységével egyaránt jelentősen hozzájárult a harcművészet magyarországi fejlődéséhez. Shotokan, Shito-ryu, majd Shorinte stílusokban egyaránt mesterfokozatokat szerzett, a hazai bíró képzés, majd a hazai testőr és vagyonőr képzés úttörői közé tartozik. Jelenleg is az USA Florida University tanára. Oktatói stílusát a halkszavúság jellemzi, de bőséges mondanivalóval ragadja magával hallgatóit.
A dojonk számos aktív mesterének nevelő edzőjén kívül, a hazai karate sport egyik legsikeresebb versenyzőjének, S. Kovács Ádámnak első nevelő edzője.Bóné Zoltán
karate mester, jóga oktató, személyi edző

A dojonk egyik legsportosabb mestere, aki nem  csupán széleskörű ismereteivel, hanem katonai karrierrel is büszkélkedhet. Ezredesi rangban látott el külszolgálatot Washingtonban az Amerikai Magyar Nagykövetség katonai attaséjaként. Számos katonai sportverseny bajnoka. Korábban junior, majd felnőtt válogatott szintű karate versenyző a mozgáskultura számos más vállfajával magas szinten megismerkedett. Lételeme a sport és a futás, de számos táncos műfajban is otthonosan érzi magát.
Mind karate edzői, mind jóga oktatói egyedi közvetlen stílusa, komoly mozgatóerővel bír a legkülönbözőbb korosztályok számára.

 Kápolnási Márton
karate mester, személyi edző

Bővebben >>>>>>

A Shuhari Dojo alapítója és vezetőjeként megvalósíthattam álmomat, hogy a hobbim legyen a hivatásom. Büszke vagyok arra, hogy több mint 14 éve a testnevelési órák keretei között, az általam kidolgozott tananyag szerint főiskolán és az iskolai testnevelés részeként is oktathatom a karatét.
A dojo működtetése során arra törekszem, hogy a legkülönbözőbb igényeknek és korosztályoknak is megfelelő edzéseket tudjunk kínálni az érdeklődők számára. Az ovisoknak és a legkisebbeknek mosolygós barna-fekete öves tanítványaim vezetik a játékos karate-, illetve inkább harcművészeti alapozó órákat. A kisiskolások már akár eltökélten léphetnek a fekete öves mesterré válás útjára, vagy tehetségük és szorgalmuk szerint sportolóvá is válhatnak nálunk.

A közép-, és főiskolásokat már olykor a párkeresés is lecsábítja edzéseinkre, hisz egymás energiáinak megtapasztalása és a konfliktuskezelés sok olyan háttérinformációval is szolgál ami a párkapcsolatokban is hasznosak.
A fiúkat gyakran maga a harcművészet, a virtuskodás, a lányokat pedig leginkább talán az önvédelem csábítja hozzánk. A felnőttek habitusuknak és indíttatásuknak leginkább megfelelően elmélyülhetnek e 
tradicionális harcművészet értékeiben, vagy egy lazább, klubhangulatú csoportban, kezdők és újrakezdők között ismerkedhetnek, vagy hódolhtanak a karate alapjainak, így sajátítva el a karate önvédelmi rendszerét. Bármi is a motiváció, az edzések utáni csapatépítő "bambis" koccintások kötelező része a képzésnek ;)

Óráimon a könnyed, feszélyezettségtől mentes légkörre számíthatsz, s nem kell vehemens harcias habitussal bírnod ahhoz, hogy belekóstolj egy harcművészetbe, vagy elsajátíts néhány alapvető önvédelmi ismeretet.

 


Cserneky Kriszán
karate mester


Történelem tanár, táplálkozási és életmód tanácsadó. Gyermekkorában sikeres versenyzőként is már a részletek az elmélyülés a mélységekbe tekintés foglalkoztatta, mely alapossága és perfekcionista hozzáállása minden mozzanatából kiolvasható. Spirituálsi érdeklődési köre igen széles, több személyiségfejlesztési módszert elsajátított, hamarosan többszáz oldalas könyvét olvashatják majd az érdeklődők. Edzői, oktatói stílusára is az alaposság, minden részletre kiterjedő figyelem a jellemző.
Domján Áron
karate mester


Már kisgyermek korában is sikeresen szerepelt számos hazai és nemzetközi versenyen, de igazi sportolói életpályája felnőttként kezdődött. A hazai Magyar Bajnokságokon súlycsoportjában évekig meghatározó személyként állandó dobogósként szerepelt. Egy igazi pozitív személyiség aki mindent és mindenkit a jó oldaláról ismer meg és tart számon leginkább. Nem véletlen hisz családi vállakozásuk, a pozitív gondolkodás és életszemlélet egyik legmarkánsabb hirdetője, a közismert Magyar Agykontroll Kft. A legfiatalabb agykontroll oktaók közé tartozik, akinek előadásai egyre népszerűbbek az érdeklődők körében.

Krisztián barátjával több mint tíz éve sikeresen vezeti a Batthyány Utcai Általános Iskolában működő karate klubunkat, reményeink szerint hamarosan kinevelődnek itt is az első feketeövessé lett karatékák.
Szigethy András sensei
karate mester, személyi edző
Korábban világkupa győztes 
sikeres versenyzőként erősítette sportklubunk tekintélyét, majd klubvezetőként, több éve pedig a Shuhari Dojo válogatott sportolóinak személyi edzőjeként fárdtságot és energiát nem kímélve képezi versenyzőinket, szinte minden versenyre elkíséri válogatottainkat.
Nemzetközileg elismert családi vállakozásuk értékesítési igazgatójaként a karate versenyzőink legstabilabb támogatója.

 

Anti Zsuzsanna
karate mester

Hat évnyi művészi torna után bátyám nyomdokaiba lépve 2001-ben, 9 évesen kezdtem el karatézni a Hegyvidék SE Shuhari karate szakosztályában. Az első néhány év az alapismeretek elsajátításával telt, ekkor heti két alkalommal jártam a Kosztolányi Dezső gimnázium tornatermében megrendezett edzésekre.

11 évesen indultam el először hazai rendezésű országos és nemzetközi versenyeken, az ezekre való felkészülés azonban több edzést igényelt. Ebben az időszakban kerültem a klubon belül Szigethy András Senseihez, Kápolnási Márton egyik első feketeöves tanítványához. Az ő segítsége mellett szüleim is támogattak a versenyzésben, így az ezekhez hozzáadódó kitartó edzésmunka is meghozta gyümölcsét. Első magyar bajnoki címemet 15 évesen szereztem meg.

Több, mint hat éve vagyok a Magyar Válogatott keretének tagja, mind korosztályos, mind felnőtt kategóriákban számos Európa- és világbajnokságon képviselhettem hazánkat. Az ezekre való felkészülésben nagy előnyt jelentett a Shuhari Dojo létrejötte is, hiszen itt a sportágnak megfelelő speciális talajjal (tatami), tükrökkel és egyéb segédeszközökkel felszerelt teremben edzhettünk és edzhetünk a mai napig.

2011-ben sikeres danvizsgát tettem, így megszereztem az első feketeövet. Ugyan ebben az évben a malajziai korosztályos világbajnokságon hetedik helyezést értem el, ezen felül jelenleg hat Magyar Bajnoki címmel és több, mint száz hazai és nemzetközi érmes helyezéssel büszkélkedhetem. A munka azonban nem ért véget. Edzőmmel ezekben a hónapokban is a 2015 tavaszán megrendezendő isztanbuli Európa-bajnokságra való kvalifikációra készülünk. Ez heti 12-14 edzést jelent, a karate mellett kardió- és kondi edzéseket egyaránt.

Ami a tanítást illeti, először 15 évesen kezdtem segédkezni Kápolnási Márton Sensei edzésein, majd 7-10 éves kezdőknek tartottam edzést. Később a versenyzői tapasztalataimat szerettem volna megosztani a gyerekekkel, így az elmúlt két évben a versenyezni vágyó 12-18 évesekkel foglalkoztam heti egy-két alkalommal kiegészítve az alapedzéseket.

Tapasztalatgyűjtésnek és kedvcsinálónak remek volt ez a néhány év, idén szeptemberben azonban önálló csoportot szeretnék indítani, melyben a kezdetektől én felelhetek majd a gyerekek fejlődéséért. Szeretettel várok minden 6 és 10 év közötti ovist és iskolást, aki sok játék mellett szívesen elsajátítaná a karate alapjait, szem előtt tartva azt, hogy a karate nem csupán a technikai tudást, de a mentális készségeket, illetve a fegyelmet is fejleszti, néhány év után pedig életformává válhat.

 


 

 

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!